HTML

Utolsó kommentek

HTML

Archívum

Ezmiez?

2010.04.19. 18:14 Kalti

Az általam csak Ős-blognak nevezett kalti.blog.hu helyett jött létre a kaltiautoi.blog.hu. Az okot már leírtam itt, szóval most arról, hogy tényleg mi is ez?

Mint látjátok igyekeztem a lehető legegyszerűbb környezetet választani, lehet, hogy sokaknak ingerszegény, nekem viszont pont ez volt a célom. A közeljövőben persze még készül egy fejléc, ezáltal talán némi életet vihetek a megjelenésbe. 

De mire lehet számítani? Az Ős-blogon fellelhető autós posztok, tesztek, mind átkerülnek ide, és az e témában foganó posztok csak tovább fogják gyarapítani a kaltiautoi.blog.hu bejegyzéseinek számát. Szóval itt nem lesz se zene, film - maximum ha kurva jó autók vannak benne. Az általános érdeklődési köröm, valamint életem bizonyos része ezentúl - ahogy év eleje óta is - a kalti.tumblr.com oldalon érhetők el. 

Az témát persze továbbra is alakíthatjátok, várom mindenkitől az autós képet, sztorit, lényeg, hogy minél több legyen. 

Remélem az eddigi olvasóim megmaradnak - akár ezen, akár a tumblr-es blogon. Nem ígérek túl gyakori frissítést, de igyekszem azért értékelhető mennyiséget produkálni. Jó szórakozást mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: bemutat elso ezmiez kezdes

A bejegyzés trackback címe:

https://kaltiautoi.blog.hu/api/trackback/id/tr631934994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása